Yaza Damga Vuran Takılar

Aksesuar kelimesinin detay anlamına geldiğini biliyor muydunuz? İşte bizde tam bu yüzden burdayız. Senin için, hepimiz için detayların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bazen bir aksesuarın hediye olmaktan çıkıp bizimle bütünleşen manevi bir değer olduğunu hissederek, sevgiyle detayları güçlendiriyoruz. Kombinlerinize yaza damga vuran takılar ile can katmak istiyoruz.

Kombinini eksik hissediyor yada bir olmamışlık var diyorsan sana bugün çok güzel olduğunuzu söyleyebilirim. Sadece ufak dokunuşlara ihtiyacın var gibi. Eğer, hangi aksesuar takacağın konusunda kararsızsan, ışıltılı bir küpe mi yoksa o kırmızı rujla birlikte çok abartı durmayacak minimal bir küpe mi diye düşünürken kendini kaybettiysen korkma! Bu yazımızda sana yardımcı olmaya geldik.

Bu Yazın En Renklileri: Akrilik Takılar

Özellikle bu yaz neredeyse tüm ürünlerde gördüğümüz, irili ufaklı, figürlerle hareket katan o renkli takılar arasında yerini aldılar. Eğer o dağınık topuz saçla veya krem – bej rengi kombinle kafan karıştıysa akrilik takıları düşünebilirsin. En renkli takılar arasında yer alan akrilik takılara kısaca yaza damga vuran takılar diyebiliriz. Akrilik ile etrafınıza neşe ve renk katabilirsiniz.

İncinin Detaylardaki Zerafeti

Takım elbise, kumaş pantolon veya saten elbiseyle müthiş bir uyum yakalayan inci küpe, kolye, bileklik kısaca inciye dair her şey kombinin kalitesini yükseltmeye yeter bile. Eğer bir vintage hayranıysan günlük bir giyimde saçları toplayıp inci küpe ve kolye ile öne çıkarırsın.

Siyah bir kombinle inci zincir siyah papatya bileklik ve inci siyah papatya choker kolye incide en dikkat çeken kombin oluyor. Bir tatil beldesinde efil efil kıyafetinle dolanıyorsan seni ancak kiraz inci kolye tamamlar! Daha fazla inci takılar için Jewelupp Mağaza sayfamızdan inci keşfine çıkabilirsin.

Zincir Takılar

Trendlere bayılırım diyorsan seni şöyle zincir kolye modellerine alalım. Zincir takılar giderek günlük kıyafette kombinlenmeye başlansa da büyüklüğüne ve şekline göre şık kıyafetlere uyarlayınca farkını ortaya koyabileceğin bir aksesuar haline geldi. Crop top üzerine giyebileceğin zincir modelimizin yanında, şık bir kıyafetle Peace in Pearl Kolye modeliyle gerçekten parlarsın.

Yıldızı Parlayan Fimo Boncuklar

Yahu o kadar inci zincir verdin yok mu şöyle cıvıl cıvıl bir şey? Tabiki var! Biz Jewelupp olarak seni denize girerken bile düşünüyoruz. Mesela o mayo zincirle kombinleyince fazla mı oldu sanki? Uygun fiyatlı bir fimo kolye verelim sana. Bu yazın en hit rengi sarıysa bizimde sarı bir aksesuarımız vardır elbet; Summer Vibe Fimo Kolye. Takımlarına kombin yapmayı seviyorsan sana bir tüyo, zincirlerle renkli fimo takılar çok yakışıyor. Umarım sana yardımcı olabilmişizdir. O kombine gelince onu dert etme giydiğinde yanında Jewelupp olacak. 🙂 Ürünleri ziyaret etmeyi, bizi Instagram‘da takip etmeyi unutma!

5/5 - (2 Oy)
X